Samenwerking

New Limit werkt op een aantal vlakken samen met gerenommeerde organisaties die complementair zijn aan onze producten of dienstverlening. Deze organisaties hebben hun sporen verdiend als Payment Service Provider (PSP), Backup-diensten, mail-platform of Anti-Virus/anti-spam oplossing.

 

 
 
 
 

Payment Service Providers (PSP)

Het afhandelen van financiële transacties bij webshops wordt verzorgd door een veelvoud aan partijen die zich als PSP profileren. New Limit werkt samen met de grootste PSP's in Nederland (Ogone, Buckaroo, Sisow, AfterPay en iDeal) en implementeert de geboden transactie-oplossing in onze oplossingen. Zo maken onze klanten in de reisbranche gebruik van een transactieplatform van onze partners, waarbij bank- en creditcardbetalingen mogelijk gemaakt worden. U kiest tenslotte zelf de oplossing die het beste bij u past!
 

Backup-diensten

Schaalbare backup-oplossingen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat; een oplossing naar het hart van New Limit. Onze partner Cloud2 biedt niet alleen oplossingen voor datacenter of serverpark, maar ook voor individuele werkstations. De sterk concurrerende prijsstelling (de laagste in de markt!), met vaste tarieven waarmee veilig ondernemen mogelijk wordt gemaakt en de data-retentie tot 1 jaar, maakt deze oplossing het antwoord op de wens van iedere organisatie; continuïteit met een hoofdletter 'C'.
 

Mail platform

Als alternatief voor het relatief kostbare Windows Exchange, biedt onze partner Zarafa naast ondersteuning voor alle functies van Outlook ook overal toegang tot email, agenda en contacten. Zonder Outlook heeft u toegang tot alle functies met Outlook look-and-feel. De platformen zijn beschikbaar op basis van een eigen mailserver of op basis van 'hosted mail', waarbij het beheer van de server centraal wordt geregeld, ideaal als u niet beschikt over eigen ICT personeel. Weer een zorg minder!
 

Anti Virus

Al jaren prijken de anti-virus en anti-spam oplossingen van ESET bovenaan de lijst van meest betrouwbare anti-virus software. Wel zo'n prettig gevoel! Nog een groot pluspunt is de geringe capaciteit van hardware die deze oplossingen vergen, waardoor u nauwelijks beseft dat u uitermate veilig kunt werken en internetten, zonder bevreesd te zijn allerlei virussen en intruders uw domein binnen te halen.
 

Keurmerk webshops

Het Qshops-keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijfven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. Het keurmerk heeft de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan, waarbij de Raad voor Accreditatie de hoogst mogelijke score toebedeelde, een 10! Wel zo betrouwbaar!

 

Samenwerking

Samenwerking met vertrouwde partners in software


Profiteer mee van onze effectieve samenwerking!


 


  Login