Nieuws van New Limit

1 oktober 2013, Veranderende wetgeving voor Reisbranche

Met ingang van 1 oktober 2013 is het reisorganisaties niet langer toegestaan klanten te verrassen met (annulerings)verzekeringen. Waar deze in het verleden als bij te boeken optie vaak reeds aangevinkt was; is dit niet langer toegestaan.

Er geldt een overgangsregeling, maar per 1 januari 2014 mag de consument niet meer worden getrakteerd op verrassingen. Prijstransparantie (werkelijke prijs tonen) is wat verplicht gesteld wordt.

Meer hierover, kan je lezen op de website van de Autoriteit Consument & Markt

Responsive website (geschikt voor smartphones)

Veel websites zijn slecht toonbaar op smartphones. Een responsive website houdt rekening met smartphones! Bekijkt u deze website mobile websiteeens met uw smartphone, of de website van Interieurmakers mobile website

Geef websites mobiele kracht en laat geen kansen liggen. Een responsive website geeft deze mobiele kracht - ook bij (professionele) webshops!

 

Prachtconcept website

Deze website is gerealiseerd met ons PrachtConcept® Content Management Systeem (CMS), met een eenvoudig webshop onderdeel en ongekende flexibiliteit, waarbij de website webbased (via een webbrowser) kan worden onderhoud. Werken via de browser is makkelijk en u kunt, waar u wilt, zolang u toegang heeft tot het internet, snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren.


 


  Login