PrachtConcept® website of eenvoudige webshop voor het MKB

Iedereen een website voor een redelijke prijs

PrachtConcept® is ontstaan uit de gedachte dat iedere organisatie, groot of klein, in staat gesteld moet worden een digitaal uithangbord te hebben. Met PrachtConcept® is dit werkelijkheid geworden!

PrachtConcept® is het antwoord op de groeiende vraag vanuit het midden- en kleinbedrijf naar goede, maar betaalbare websites. PrachtConcept® websites zijn gekoppeld aan een content management systeem, waar u zelf teksten en afbeeldingen van uw website kunt beheren.

Webdesign

Uw website is uw digitale visitekaart naar de buitenwereld. Juist de anonimiteit van het internet maakt de noodzaak van een goed design van uw website duidelijk. Een aantrekkelijke website houdt bezoekers langer vast dan een niet-aantrekkelijke website. Daarnaast dient de website eenvoudig te bedienen zijn en de gevraagde informatie eenvoudig te inden zijn.

Ontwikkelen website

En dan is er een design, het digitale uithangbord voor uw bedrijf is daar, maar dan moet er nog content worden gepubliceerd. Maak gebruik van het content management systeem en uw bezoekers hebben altijd de juiste informatie, wanneer u dit wenst en altijd op tijd!

Eenvoudige webshop

Deze is gebaseerd op hetzelfde principe, met de mogelijkheid voor het voeren van een kleine tot middelgrote webwinkel. Als u geen grote applicatie nodig heeft, is de eenvoudige webwinkel van PrachtConcept® wellicht de oplossing voor u. Informeer naar de mogelijkheden!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie betekent niet veel anders dan uw website dusdanig inrichten zodat zoekmachines als Google, Microsoft Live of Yahoo! op de door hen gewenste manier uw site lezen. Hoe beter uw website hierop is afgestemd, hoe beter uw site scoort, dus hoe beter uw klant u vindt.

Website statistieken

Om de prestaties van uw website te kunnen meten wordt Google Analytics ge ïmplementeerd. Google Analytics geeft op eenvoudige wijze weer hoe onder andere uw bezoekers u hebben gevonden, waar zij naar zochten en hoe lang zij op uw site zijn gebleven (bent u interssant genoeg voor uw bezoeker?) De informatie die hieruit naar voren komt is weer te gebruiken om uw bezoekers naar de juiste pagina op uw site te sturen.

Webhosting

De PrachtConcept-websites en webshops worden gehost (een ander woord voor het toegankelijk maken van informatie via een website) op het serverpark van New Limit dat is ondergebracht in het CyberCenter van Versatel/Tele2 in Amsterdam.


Kijkt u eens naar onze portfolio en zie de vele mogelijkheden die we kunnen bieden.
Voor meer informatie kunt u ook onze PrachtConcept website bezoeken.

 

Business Reflection - meer dan een website alleenĀ 

  • Website (internet en extranet)
  • Enquete module
  • Krachtige rapportage module
  • Meest recente MVC technieken


Terug naar het portfolio

Samenwerking

Samenwerking met vertrouwde partners in software


Het wiel uitvinden is niet meer nodig. Door effectieve samenwerking profiteert u mee!

 


 


  Login