Reisbranche automatisering

New Limit richt zich sinds 1999 op de procesverbetering en efficiencyvergroting van haar klanten in de reisbranche; de touroperators . Inventieve software dat bestaat uit een zeer krachtig back-office systeem, DSIS (Direct Seller Information System) en online boekbare websites, met real time prijs- en beschikbaarheids informatie. New Limit's software oplossingen voor de reis branche worden met veel succes ingezet bij een aantal zeer succesvolle reis-organisaties en webportalen.

Backoffice sofware tour-operators

Onze succesvolle backoffice applicatie genaamd "Direct Seller Information System", kortweg "DSIS" is een complete kantoorapplicatie en reserveringssysteem voor de reisbranche, waarbij het mogelijk is om een deel het van systeem in te zetten voor intranet en het internet. Dit geeft u de mogelijkheid de aktuele beschikbaarheid te tonen en uw klanten direkt tot dienst te zijn.

Reis websites

Inmiddels biedt New Limit complete oplossingen voor touroperators. Met de succesvolle state-of-the-art backoffice applicatie DSIS-3, innoverende websites die hoog scoren op zoekmachine-vriendelijkheid, snelheid en eenvoud van online boekingen en altijd de juiste prijs en beschikbaarheid!

Met meer dan 14 jaar ervaring met reisbranche specifieke software voor reis- en vakantie aanbieders, bieden we snelle service, kordate ondersteuning en kunnen wij u met onze ruime ervaring van advies voorzien.

 

DSIS
Vooruitstrevende oplossing voor complexe problematiek, specifiek voor reisagenten & reisorganisaties. Verlaag uw kosten, verhoog uw rendement met Direct Seller Information System!
Professionele Webshop
Effectieve en succesvolle online verkoop? Realtime data vanuit DSIS voor een up-to-date website? Laat u nu informeren over de mogelijkheden!
Sluit u aan bij New Limit en laat ons u helpen uw organisatie te versterken. Lees de succesverhalen.

 

Samenwerking

Het wiel uitvinden is niet meer nodig. Door effectieve samenwerking profiteert u mee!

Samenwerking met vertrouwde partners in software
 


 


  Login