Zoekmachine optimalisatie, marketing en social media

SEO

 is eenvoudig en logisch...

SOCIAL MEDIA

... wij implementeren, u netwerkt!
 

SEO optimalisatie tips

Wij helpen u op weg met goede tips:

  • Metatags gebruiken
  • Afbeeldingen taggen
  • Tips om goede teksten te schrijven
  • Verse content is king!
  • Het gebruik van Sociale Media
  • Linkbuilding
  • Google Analytics
 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie betekent niet veel anders dan uw website dusdanig inrichten zodat zoekmachines als Google, Microsoft Live of Yahoo! op de door hen gewenste manier uw site lezen. Hoe beter uw website hierop is afgestemd, hoe beter uw site scoort, dus hoe beter uw klant u vindt.

 

Wij maken de code voor website of webshop zoekmachine vriendelijk. Ook zullen wij u een uitleg en tips geven om actueel te blijven voor o.a. Google. Het tweede wat belangrijk is dat de website regelmatig wordt ververst met nieuwe teksten, dat u uw doelgroep beter weet te vinden met gerichte inhoud.

Zoekmachine marketing (SEA)

Als u gebruik maakt van zoekmachines dan bent u er al mee in aanraking gekomen. De 'advertenties' of 'gesponsorde koppelingen' die boven of naast zoekresultaten staan, zijn voorbeelden van adverteren op zoekmachines, SEA of search engine advertising voluit.

Het combineren van SEO, waarbij het gaat om organieke groei en zoekmachine-indexering en SEA, de betaalde advertentie-diensten, zorgt voor een een grote opwaartse sprong in de zoekmachine resultaten!

Website gebruik en webstatistieken

Om de prestaties van uw website te kunnen meten wordt Google Analytics geimplementeerd. Google Analytics geeft op eenvoudige wijze weer hoe onder andere uw bezoekers u hebben gevonden, waar zij naar zochten en hoe lang zij op uw site zijn gebleven (bent u interessant genoeg voor uw bezoeker?) De informatie die hieruit naar voren komt is weer te gebruiken om uw bezoekers naar de juiste pagina op uw site te sturen.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit deze wereld. Én, wordt niet alleen gebruikt voor privé-doeleinden, meer en meer wordt social media succesvol zakelijk ingezet, bijvoorbeeld het productaanbod uit de webshop ook tonen op de zakelijke Facebook-pagina.

Doet u ook al mee?

Laat u informeren over wat Social Media voor uw organisatie kan betekenen! Wij helpen u graag verder. Ga naar het contactformulier

Zoekmachines en Social Media

Zoekmachines en social media


Zoekmachine optimalisatie en social media. Beide zijn niet meer weg te denken op internet. Maar wat betekent dit voor u en uw marketingbudget?

 

Facebook

Facebook - met wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers - begon als communicatie platform tussen mensen onderling. Nu heeft ieder zichzelf serieus nemend bedrijf een Facebookpagina en wordt het productaanbod actief gepromoot en zelfs verkocht!

Twitter

Wie tweet er nu niet? Korte berichten, al dan niet voorzien van foto's worden optimaal uitgenut door de inzet van online marketingcampagnes. Wereldwijd het snelst groeiende sociala netwerk!

YouTube

YouTube, gestart om filmpjes te kunnen delen, wordt nu ook zakelijk succesvol ingezet. Instructievideo's, promotievideo's, bedrijfspresentaties; dit alles wordt gedeeld op een eigen YouTube-kanaal.

LinkedIn

Het zakelijke netwerk platform LinkedIn, wordt meer en meer ingezet om organisaties ook een 'zakelijk' gezicht te geven. Ook via dit kanaal zullen op termijn B2B en B2C campagnes worden gevoerd.

 


  Login